0622790040
Welkom bij Eldege Softtronics
Scherpe prijzen, laagdrempelig
Voldoende parkeergelegenheid
Professionele opleidingen voor elke doelgroep
Praktijkgericht, prettige sfeer
MENU
info@eldege.eu
Houd uw toestel horizontaal om alles beter te zien !
Go to content
Klik op foto voor meer foto's
WhatsApp
Whatsapp / Bel

Nieuws

Welkom op onze nieuwspagina

Trainingen en cursussen

Het moment is weer aangebroken. Momenteel zijn we bezig weer een nieuwe serie cursussen te plannen voor de periode februari 2022 tot mei 2022 en september 2022 tot maart 2023. Cursussen met het Officepakket (Word, Excel, Powerpoint), boekhouden, computergebruik algemeen, digitale fotografie en webdesign. U kunt vrijblijvend aangeven in welke cursus u geinteresseerd bent. In de planning houden we hier dan zoveel mogelijk rekening mee. Pas als we minimaal drie cursisten hebben om een groep compleet te maken, berichten wij u. Als u dan nog steeds geïnteresseerd bent kunt u zich definitief inschrijven. We proberen de groepen qua niveau zo homogeen mogelijk samen te stellen, zodat het uiterste uit een cursus wordt gehaald. Als u behoefte heeft aan een speciale cursus die op maat wordt gemaakt, bieden wij hiervoor ook veel mogelijkheden tegen scherpe prijzen.  Het is nu ook mogelijk bij de cursus webdesign tegen een aantrekkelijk tarief ontwikkelsoftware, domeinnaam en hosting via Eldege te realiseren. Ook voor bedrijfscursussen bent u hier aan het goede adres. Wij zijn onlangs verhuisd naar een nieuwe rustige locatie op de burgemeester van der Feltzlaan 27 in Epe.
Veel mogelijkheden zijn er ook voor mensen van 55+ en de wat ouderen onder ons. Wij hebben de 55+ cursussen onlangs uitgebreid. Met geduld, uitdaging, een heldere uitleg en leuke praktische oefeningen bereiken wij het maximale voor de doelgroep senioren en ouderen. Zie voor meer informatie de pagina 55+ cursussen onder de menuoptie cursussen. Verder is het minimale aantal deelnemers waarmee een groepscursus door gaat verlaagd naar 3 personen. Het maximaal is verlaagd van 8 naar 4 personen. Ook privé cursussen (eventueel aan huis) zijn mogelijk.
Nieuw is de beginnerscursus  3D ontwerpen en printen die binnenkort gevolgd kan worden. Hier leert u in 3 tot 4 lessen de beginselen van het ontwerpen en printen van uw ontwerp in 3D. U bent dan in staat eenvoudige ontwerpen te maken en te printen. U dient hiervoor uiteraard wel een 3D printer aan te schaffen, maar u kunt ook uw ontwerp bij ons of andere 3D printershops laten afdrukken. De software die we gebruiken is gratis. U kunt op onze website www.plasticparts.nl diverse mogelijkheden en voorbeelden van 3D prints bekijken.

Corona maatregelen

Ook tijdens de coronacrisus gaan de lessen door. Uiteraard hebben we maatregelen genomen. Groepslessen worden privé lessen. De afstand is minimaal 2 meter. We gebruiken de beamer en een werkplek die minimaal 2 meter van de werkplek van de cursist verwijderd is. Helaas bieden we tijdelijk geen koffie of andere etenswaren aan.Back to content